Metaller

När stål är det allra bästa

Det finns olika sorters instrument. Och inte då bara de som är helt annorlunda, som trumpet och basfiol. Men också inom samma grupp kan du ofta välja mellan en rad med modeller och material. En Läs mer här!

Metaller

Vad ska du tänka på när du tar bolån

Innan du ansöker om ett bostadslån ska du lista dina ekonomiska förväntningar och dina framtidsplaner. Planerar du att skaffa fler barn? Finns det goda möjligheter att byta karriär eller flytta under de närmaste åren? Detta Läs mer här!

Metaller

Investera i aktier och fonder

Det har synts ett uppsving på börsen där allt fler väljer att investera sina pengar i såväl aktier som fonder. Ett ökat intresse för investeringar går hand i hand med en förväntning gällande att få Läs mer här!

Metaller

Är bitcoin det nya guldet?

Bitcoin är en form av digital valuta som har uppmärksammats under de senaste åren. Den har funnits sedan 2009 och har ökat stadigt i värde, så pass mycket att många anser att det är det Läs mer här!

Metaller

Investera i silver kan var riktigt bra

Silver är både en råvara som är användbar och eftertraktad. Eftersom den endast finns i begränsad tillgång, blir den heller aldrig värdelös. Under historien har silvrets värde gått upp och ner men efter varje nedgång Läs mer här!